Upoznajte nas

Dobrodošli u našu stranicu kancelarijskog i školskog pribora - vaš svet alatki za uspeh! Naša široka paleta proizvoda pruža kvalitet, raznovrsnost i zadovoljstvo, kako bi vaše poslovanje i učenje bili još uspešniji. Istražite našu ponudu, iskusite vrhunsku uslugu i olakšajte svoj radni i školski život. Hvala što ste odabrali nas za svoje potrebe!

Ko smo mi

Danas, Bajka zapošljava 20 mladih ljudi, raspolaže sopstvenim voznim parkom i poslovnim prostorom od više od 500m² u progresu, u šta ubrajamo dva maloprodajna objekta, veleprodaju, dva magacina, štampariju i prostorije komercijalne upotrebe.

Naša misija

Kako ništa ne podstiče i motiviše na dalji rad kao sam uspeh u radu, sigurni smo da nam u buduće motivacije za rad neće manjkati, a rezultati neće izostajati GP i PAPA’S CLAY program planiramoda zastupimo u svim boljesnabdevenim maloprodajnim objektima.

Čime se bavimo

Bajka87 – školski pribor i kancelarijski materijal, kao preduzeće, postoji od 1992. godine kada je poslovala samo na teritoriji opštine Grocka.

Posvećenim radom, zalaganjem i odabirom kvalitetnog kadra, danas se možemo pohvaliti prepoznatljivim brendom u čitavoj zemlji. Preko 30 godina se bavimo prodajom kancelarijskog materijala i školskog pribora kroz maloprodajne objekte kao i snabdevanjem poslovnih korisnika širom Srbije.

Poslednjih 15+ godina posvetili smo proizvodnji i uštampavanju reklamnog materijala, time opravdali poverenje naših klijenata. Svoju pažnju usmeravamo na kvalitetan izbor proizvoda, pažljivu izradu i brzu isporuku, što su i ključne reči opisa našeg poslovanja. Proizvodnja, dizajn i brendiranje uz preporuke kroz iskustvo. Garantujemo dobar odnos cene i kvaliteta, a naši klijenti pouzdanu saradnju. Jer mi ne prodajemo ideje, mi ih kreiramo.

Zašto baš mi?

Kao rezultat trodecenijskog iskustva, možemo se pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa brojnim malim, srednjim i velikim preduzećima, kao i velikim brojem javnih ustanova, škola, fabrika i državnih institucija.

Svoja poslovna interesovanja proširili smo i na distribuciju GP baterija i školskih udžbenika, HoReKa program, kompletnu kancelarijsku i kompjutersku opremu, dok u našim maloprodajnim objektima kupcima nudimo širok izbor školskog pribora i opreme, dečijih igračaka, galerijske robe, blokovske robe i poslovnih knjiga, moderne i klasične beletristike i uslugu dekoracije balonima za sve vrste proslava. Ukratko, sve na jednom mestu. Od 2024. godine Bajka se bavi i distribucijom PAPA’S plastelina širom Republike Srbije.

Želite da sarađujemo? Imate poslovnu ponudu/ideju, budite slobodni da nas kontaktirate.

Neki od naših klijenata

MANPOWER
NSZ SRBIJA
RTS TV
Studentski centar BEOGRAD
Tigar
Toyo tires
Auto-moto društvo Grocka
Agencija za privredne registre Beograd
Pekarska industrija Braća Stanković
Ducati
Kriminalisticko policijski univerzitet Beograd
LOTEX
Scroll to Top